Vappuna juhlitaan hyvän ruoan parissa! Tarjoilemme kolmen ruokalajin Vappumenua hintaan 55 euroa / henkilö torstaista sunnuntaihin 1.-4.5. välisenä aikana seuraavissa kaupungeissa: Helsinki, Tampere, Jyväskylä, Vaasa & Oulu.
Menuun sisältyy alku-, pää- ja jälkiruoka. Hyödyntääksesi tarjouksen, tulee pöytävaraus tehdä ennakkoon koodilla ”NIERIÄ”, ”SISÄFILEE”, ”ENTRECOTE” tai ”PORO” riippuen minkä pääruoan valitset. Varauksen voit tehdä helposti klikkaamalla ”varaa pöytä”. Varauskoodi kirjoitetaan kohtaan ”lisää kommentti”.
VAPPUMENU 55 € / hlö
ALKURUOAT
SPICY AVOCADO TARTAR (L, G)
Mausteinen avokadotartar
TAI
BEEF CARPACCIO (L, G)
Naudanliha-carpaccio sekä aiolia, pecorinojuustoa ja rucolaa
TAI
WEDGE OF ICEBERG (VL, G)
Jäävuorisalaattia, Stilton-juustoa, rapeaa pekonia ja sinihomejuustokastiketta
PÄÄRUOAT
PAN SEARED ARCTIC CHAR (L, G)
Paistettua nieriää, hollandaisekastiketta sekä paahdettuja timjami-hunajajuureksia
TAI
BLACK ANGUS 150 G (L, G)
Black Angus sisäfileepihvi Australiasta, konjakki-viherpippurikastiketta sekä paahdettuja perunoita
ja aiolia
TAI
BLACK ANGUS ENTRECOTE 250 g (L, G)
Black Angus entrecote Australiasta, béarnaisekastiketta sekä maalaisranskalaisia pecorinojuustolla
TAI
FINNISH REINDEER SIRLOIN 180 G
Kotimainen poron ulkofilee, punaviinikastiketta sekä paistettuja herkkusieniä, sipulia ja pekonia
JÄLKIRUOAT
CRÈME BRÛLÉE (L, G)
Crème brûlée
TAI
AFTER 8´ (L, G)
Lämmin suklaafondant ja minttujäätelöä
L=Laktoositon, VL=Vähälaktoositon, G=Gluteeniton